ProbioMax® 350 DF

Високоефективний пробіотик з великим різновидом штамів

ProbioMax® 350 DF поєднує в собі різноманітні HOWARU® і FloraFIT® пробіотичні штами для підтримки здоров’я мікробіому кишечника. Кожен штам добре вивчений з підтвердженою достовірністю, був генетично класифікований і належним чином сертифікований для Вашої гарантії і безпеки. Ці штами були відібрані не тільки, в зв’язку з їх користю для здоров’я і комплементарною активністю, а й завдяки їх життєздатності та стабільності. З 18 різних штамів, що сприяють зміцненню здоров’я, бактерії, що знаходяться в ProbioMax® 350 DF, впливають на кілька відразу систем організму та функцій, на такі як імунітет, травлення, обмін речовин, а також максимізує продукцію цитокінів, оскільки різні штами мають кілька різних функції та зосереджені в різних місцях уздовж всього травного тракту. Використовуючи різні штами, ProbioMax® 350 DF, також стимулює здоровий раціон, який включає в себе продукти, що містять живі та активні культури бактерій, подібні продуктам бродіння. Не містить ароматизаторів та цукрозамінників, а для того, щоб захистити кожну порцію ProbioMax® 350 DF, поставляється в непрозорих запаяних в фольгу стік-пакетах.

  • Підтримує здоровим мікробіом кишечника
  • Заповнює дефіцит корисних бактерій в кишечнику
  • Підтримує здоровою імунну систему
  • Збільшує толерантність до лактози
  • Сприяє правильній роботі кишечника
  • Покращує загальний стан і самопочуття

Для лікарів

Увійдіть, щоб побачити ціну

Опис

Інструкція по застосуванню

Розчинити вміст одного стік-пакета (350 млрд КУО (CFU) ‡)) †† в  30-60 мл чистої води і приймати один раз в день або за призначенням лікаря.

! Перед використанням проконсультуйтеся зі своїм лікуючим лікарем. Якщо Ви приймаєте ліки обов’язково проконсультуйтеся з лікарем про можливу сумісність. Не застосовувати препарат якщо упаковка пошкоджена.

Склад

15 стік-пакетів в упаковці

Розмір порції: 1 стік-пакет (близько 4,5 g) Кількість на порцію % Денна норма
Калорій 15
Всього вуглеводів 3 g 1% †
Білків 1 g
Натрій 5 mg ˂1% †
Lactobacillus acidophilus La-14® 625 mg (125 млрд КОЕ(CFU) ‡)) **
Bifidobacterium lactis Bl-04® 200 mg (100 млрд КОЕ(CFU) ‡)) **
Lactobacillus bulgaricus Lb-87™ 100 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Bifidobacterium longum подвид. Infantis Bi-26™ 100 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
HOWARU® Бифидо (Bifidobacterium lactis HN019®) 83,3 mg (25 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Lactobacillus plantarum Lp-115® 50 mg (20 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Bifidobacterium longum Bl-05™ 50 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Bifidobacterium bifidum Bb-06™ 50 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
HOWARU® Rhamnosus (Lactobacillus rhamnosus HN001®) 33,3 mg (15 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Lactobacillus rhamnosus Lr-32® 25 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Lactobacillus Brevis Lbr-35™ 25 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Lactobacillus gasseri Lg-36™ 25 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Lactobacillus сasei Lc-11® 16,67 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Lactobacillus salivarius Ls-33® 16,67 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Bifidobacterium breve Bb-03™ 16,67 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Lactococcus lactis Ll-23™ 16,67 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Streptococcus thermophilus St-21™ 12,5 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **
Bifidobacterium bifidum/Bifidobacterium lactis Bb-02™ 11,1 mg (5 млрд КОЕ(CFU)‡)) **

† Відсоток денної норми заснований на дієті в 2000 калорій.

** Добова доза (DV) не встановлено.

Всі формули XYMOGEN® відповідають стандартам якості GMP.

Не містить

Пшеницю, клейковину, сої, продуктів тваринного або молочного походження, риби, морепродукти, арахіс, лісові горіхи, яєць, штучних барвників, штучних замінників цукру і штучних консервантів.

Iнші складові

Крохмаль мальтодекстрин, силікат кальцію і магнію стеарат.

‡ Kолонієутворюючих одиниць.

†† Сформульовані з 650 млрд КУО (CFU) ‡ під час приготування.

Умови зберігання

Зберігати в закритому, прохолодному, сухому і в недоступному для дітей місці.

Торгові марки

HOWARU®, FLORAFIT® і логотип HOWARU® є зареєстрованими товарними знаками компанії DuPont або її афілійованих осіб.

HN001® і HN019® є зареєстрованими торговими марками компанії Fonterra ™ Limited і мають ліцензію на DuPont Nutrition Biosciences.

Список літератури

  1. Heiman ML, Greenway FL. A healthy gastrointestinal microbiome is dependent on dietary diversity. Mol Metab. 2016 Mar 5;5(5):317-20. [PMID: 27110483]
  2. Lloyd-Price J, Abu-Ali G, Huttenhower C. The healthy human microbiome. Genome Med. 2016 Apr 27;8(1):51. doi: 10.1186/s13073-016-0307-y. [PMID: 27122046]
  3. Xu Z, Knight R. Dietary effects on human gut microbiome diversity. Br J Nutr. 2015 Jan;113 Suppl:S1-5. doi: 10.1017/S0007114514004127. [PMID: 25498959]
  4. Grimm V, Riedel CU. Manipulation of the microbiota using probiotics. Adv Exp Med Biol. 2016;902:109-17. doi: 10.1007/978-3-319-31248-4_8. [PMID: 27161354]
  5. Sanders ME. Summary of probiotic activities of Bifidobacterium lactis HN019. J Clin Gastroenterol. 2006 Oct;40(9):776-83. [PMID: 17016131]
  6. Gopal P, Prasad J, Gill H. Effects of consumption of Bifidobacterium lactis HN019 (DR-10™) and galactooligosaccharides on the microflora of the gastrointestinal tract in human subjects. Nutr Res. 2003;23;1313-28. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0271531703001349. Accessed May 4, 2016.
  7. Sistek D, Kelly R, Wickens K, et al. Is the effect of probiotics on atopic dermatitis confined to food sensitized children? Clin Exp Allergy. 2006 May;36(5):629-33. [PMID: 16650048]
  8. Waller PA, Gopal PK, Leyer GJ, et al. Dose-response effect of Bifidobacterium lactis HN019 on whole gut transit time and functional gastrointestinal symptoms in adults. Scand J Gastroenterol. 2011 Sep;46(9):1057-64. [PMID: 21663486]
  9. Sazawal S, Dhingra U, Sarkar A, et al. Efficacy of milk fortified with a probiotic Bifidobacterium lactis HN019 (DR-10™) and prebiotic galacto-oligosaccharide in prevention of morbidity—a community based double masked randomized trial. J Pediatr Gastroenterol Hepatol Nutr. Second World Congress; July 3-7, 2004;371-74; Paris, France. http://apiycna.org/wp-content/uploads/2014/01/Sazawal-2004-DR10-and-prebitoic-morbidity.pdf. Accessed May 3, 2016
  10. Gill HS, Rutherfurd KJ, Cross ML. Dietary probiotic supplementation enhances natural killer cell activity in the elderly: an investigation of age-related immunological changes. J Clin Immunol. 2001 Jul;21(4):264-71. [PMID: 11506196]
  11. Wickens K, Stanley TV, Mitchell EA, et al. Early supplementation with Lactobacillus rhamnosus HN001 reduces eczema prevalence to 6 years: does it also reduce atopic sensitization? Clin Exp Allergy. 2013 Sep;43(9):1048-57. [PMID: 23957340]
  12. Dekker J W, Wickens K, Black P, et al. Safety aspects of probiotic bacterial strains Lactobacillus rhamnosus HN001 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019 in human infants aged 0-2 years. Int Dairy J. March 2009;19(3): 149-154. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/ S0958694608001787. Accessed May 4, 2016
  13. Ahmed M, Prasad J, Gill H, et al. Impact of consumption of different levels of Bifidobacterium lactis HN019 on the intestinal microflora of elderly human subjects. J Nutr Health Aging. 2007 JanFeb;11(1):26-31. [PMID: 17315077]
  14. Sheih YH, Chiang BL, Wang LH, et al. Systemic immunity-enhancing effects in healthy subjects following dietary consumption of the lactic acid bacterium Lactobacillus rhamnosus HN001. J Am Coll Nutr. 2001 Apr;20(2Suppl):149-56. [PMID: 11349938]
  15. Bifidobacterium lactis HN019—a probiotic with proven efficacy. Technical Memorandum 58-1e. Braband, Denmark: Danisco. [on file]
  16. HOWARU™ Rhamnosus. Technical Memorandum 2053-1e. Brabrand, Denmark: Danisco. [on file]
  17. Gill HS, Rutherfurd KJ. Immune enhancement conferred by oral delivery of Lactobacillus rhamnosus HN001 in different milk-based substrates. J Dairy Res. 2001 Nov;68(4):611-16. [PMID: 11928957]
  18. Gill HS, Shu Q, Lin H, et al. Protection against translocating Salmonella typhimurium infection in mice by feeding the immuno-enhancing probiotic Lactobacillus rhamnosus strain HN001. Med Microbiol Immunol. 2001 Dec;190(3):97-104. [PMID: 11827205]
  19. Bernini LJ, Simão AN, Alfieri DF, et al. Beneficial effects of Bifidobacterium lactis on lipid profile and cytokines in patients with metabolic syndrome: A randomized trial. Effects of probiotics on metabolic syndrome. Nutrition. 2016 Jun;32(6):716-9. [PMID: 27126957]
  20. Strain Characteristics Reports. Brabrand, Denmark: Danisco. [on file]
  21. De Alberti D, Russo R, Terruzzi F, et al. Lactobacilli vaginal colonisation after oral consumption of Respecta(®) complex: a randomized controlled pilot study. Arch Gynecol Obstet. 2015 Oct;292(4):861-67. [PMID: 25855055]
  22. Elawadli I, Brisbin JT, Mallard BA, et al. Differential effects of lactobacilli on activation and maturation of mouse dendritic cells. Benef Microbes. 2014 Sep;5(3):323-34. [PMID: 24913839]
  23. Giardina S, Scilironi C, Michelotti A, et al. In vitro anti-inflammatory activity of selected oxalate-degrading probiotic bacteria: potential applications in the prevention and treatment of hyperoxaluria. J Food Sci. 2014 Mar;79(3):M384-90. [PMID: 24471378]
  24. Turroni S, Vitali B, Bendazzoli C, et al. Oxalate consumption by lactobacilli: evaluation of oxalyl-CoA decarboxylase and formyl-CoA transferase activity in Lactobacillus acidophilus. J Appl Microbiol. 2007 Nov;103(5):1600-09. [PMID: 17953571]
  25. Paineau D, Carcano D, Leyer G, et al. Effects of seven potential probiotic strains on specific immune responses in healthy adults: a double-blind, randomized, controlled trial. FEMS Immunol Med Microbiol. 2008 Jun;53(1):107-13. [PMID: 18422632]
  26. Luo X, Lun Y, Gao W, et al. Effects of spent culture supernatant of Lactobacillus acidophilus on intestinal flora in mice with antibiotic-associated diarrhoea [in Chinese]. World Chinese J Digestology. 2006;14(19):1870-73. http://en.cnki.com.cn/Article_en/CJFDTotal-XXHB200619005.htm. Accessed May 16, 2016.
  27. Bartosch S, Woodmansey EJ, Paterson JC, et al. Microbiological effects of consuming a synbiotic containing Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, and oligofructose in elderly persons, determined by real-time polymerase chain reaction and counting of viable bacteria. Clin Infect Dis. 2005 Jan 1;40(1):28-37. [PMID: 15614689]
  28. Foligne B, Nutten S, Grangette C, et al. Correlation between in vitro and in vivo immunomodulatory properties of lactic acid bacteria. World J Gastroenterol. 2007 Jan 14;13(2):236-43. [PMID: 17226902]
  29. Collado MC, Meriluoto J, Salminen S. Role of commercial probiotic strains against human pathogen adhesion to intestinal mucus. Lett Appl Microbiol. 2007 Oct;45(4):454-60. [PMID: 17897389]
  30. West NP, Horn PL, Pyne DB, et al. Probiotic supplementation for respiratory and gastrointestinal illness symptoms in healthy physically active individuals. Clin Nutr. 2014 Aug;33(4):581-87. [PMID: 24268677]
  31. Larsen N, Vogensen FK, Gøbel RJ, et al. Effect of Lactobacillus salivarius Ls-33 on fecal microbiota in obese adolescents. Clin Nutr. 2013 Dec;32(6):935-40. [PMID: 23510724]
  32. Elian SD, Souza EL, Vieira AT, et al. Bifidobacterium longum subsp. infantis BB-02 attenuates acute murine experimental model of inflammatory bowel disease. Benef Microbes. 2015;6(3):277-86. [PMID: 25391346]
  33. Kailasapathy K, Chin J. Survival and therapeutic potential of probiotic organisms with reference to Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. Immunol Cell Biol. 2000 Feb;78(1):80-88. [PMID: 10651933]
  34. Tuomola E, Crittenden R, Playne M, et al. Quality assurance criteria for probiotic bacteria. Am J Clin Nutr. 2001;73(suppl):393S–98S. http://ajcn.nutrition.org/content/73/2/393s.full.pdf+html. Accessed May 16, 2016.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.