Truebroc® – глюкорафанін – потужний антиоксидант, знайдений в броколі, який допомагає підвищити cистему природних захисних функцій організму.

Важливість антиоксидантів!

Більшість з нас знають що таке антиоксиданти і чому вони корисні для нас, але чи знаєте Ви, як працюють антиоксиданти? Основна місія антиоксидантів – це захист клітин в нашому організмі від пошкоджень, викликаних окислювальним стресом, а саме вільними радикалами, які є нестабільними молекулами і у них відсутні один електрон.

Вільні радикали утворюються в якості побічного продукту, при використанні кисню тканинами організму під час клітинного дихання, а також з-за забруднення навколишнього середовища, ультрафіолетових променів і т.п. Через їх нестабільності молекула кисню намагається “вкрасти” елерони з інших молекул в організмі через що відбувається окисне пошкодження клітин. Найбільш корисними джерелами електронів є інші здорові клітини. Згодом, постійний вплив вільних радикалів на клітинну мембрану, буде руйнувати її, що може привести до різних негативних наслідків на наше здоров’я, так в гострій так і в хронічній формі.

Як антиоксиданти працюють в організмі!

За визначенням, антиоксиданти є донорами електронів; вони виступають в якості жертовних ягнят, живлячи вільні радикали, але при цьому в них не перетворюються, а також є джерелом електронів для клітинної мембрани здорових клітин.

Антиоксиданти дають свої електрони вільним радикалам нейтралізуючи їх, і тим самим запобігаючи від крадіжки ними будь-яких інших електронів і наносити клітинам подальше пошкодження. Таким чином, антиоксиданти можуть допомогти запобігти або звести до мінімуму накопичені ушкодження протягом довгого часу. На жаль, ушкодження від вільних радикалів також тісно пов’язані із запаленнями, тому організм ідентифікує окислювальний стрес як загрозу. У відповідь на це, організм посилає армію солдатів у вигляді імунокомпетентних клітин. Ці “солдати” імунітету борються проти всього, що вони сприймають як чужорідне і як тільки вони закінчать, втрати як і на будь-якому полі бою – буде маса мертвих клітин. Це по суті посилає сигнали до напливу солдат більш імунокомпетентних клітин. Як результат цикл окисного стресу: пошкодження – клітини імунної системи – знову ушкодження.

Зростання антиоксидантів в організмі забезпечує розчинення вільних радикалів, допомагаючи в першу чергу запобігти наслідкам окисного стресу, і, таким чином, також допомагає мінімізувати локалізовані запалення, наприклад, в м’язах після посилених фізичних навантажень. Без антиоксидантів, наші клітини дуже легко можуть бути пошкоджені в результаті використання кисню нашим організмом під час клітинного дихання, електрофільні сполуки атакують кисень і азот в ДНК, а також з-за запалень і радіації і т.д. Організм використовує кілька способів для видалення вільних радикалів, перш ніж вони можуть привести до пошкодження.

Один з кращих способів, вживання продуктів або біологічно активних добавок, багаті антиоксидантами, які містять вітаміни С і Е. Менш відомі непрямі антиоксиданти і ферменти, що виробляються організмом, такі як глутатіон і супероксиддисмутаза. І, нарешті, II фаза ферментної системи детоксикації; ферменти, які діють як природна захисна система організму.

II фаза ферментної системи детоксикації збільшує вироблення специфічних антиоксидантних ферментів. Коротше кажучи, ми можемо підвищити природний захист нашого організму шляхом активації II фази ферментної системи детоксикації, через певні продукти, такі як брокколі або харчові добавки, що містять глюкорафанін. Глюкорафанін є важливим фіто-живильною речовиною, який міститься в брокколі, і якому не знає більшість людей.

Відкриття: Нове антиоксидантне з’єднання знайдено в брокколі!

На початку 1990-х років, вчені з Університету Джона Хопкінса (JHU) ідентифікували з’єднання, виділене з брокколі під назвою глюкорафанін. Глюкорафанін діє як рослинний компонент системи захисту. Насправді, глюкорафанін перетворюється в його біоактивну форму – сульфорафан, який відповідає за характерний запах сірки / смак брокколі.

Глюкорафаніну відноситься до категорії сполук, які називаються глюкозинолатів, які, в природному стані міститися в овочах сімейства хрестоцвітних, а брокколі можна називати королем глюкорафаніну. Він перетворюється в сульфорафан за допомогою ферменту, що міститься в брокколі, який має назву мірозінази або, цей фермент деактивується через процес приготування і в кишкової мікрофлори організму буде виконувати перетворення.

У брокколі, мірозінази і глюкорафанін знаходяться в суцвіттях. Коли рослина пережовувати або надрізається, мірозінази і глюкорафанін взаємодіють між собою, що призводить до перетворення глюкорафаніну в сульфорафан. Тварини не вживають цю рослину в їжу, так як сульфорафан має гіркий смак. В ході досліджень, вчені (JHU) виявили, що сульфорафан є одним з найпотужніших природних активаторів нашої II фази системи детоксикації. Це дослідження привело до шквалу публікацій, які демонструють ефект, що сульфорафан, похідне глюкорафаніну з екстракту броколі специфічно діють на активацію і експресію ферментів II фази системи детоксикації.

Користь для здоров’я глюкорафаніну / сульфорафан!

Після того, як глюкорафанін перетворюється в сульфорафан, він стає потужним антиоксидантом і допомагає організму збільшити детоксикацію в природним шляхом. За рахунок усунення шкідливих токсинів і забруднюючих речовин – алкоголь, сигаретний дим, ультрафіолет, з високим вмістом фруктози, кукурудзяний сироп і інші токсини, які проникають в наше повсякденне життя – ми можемо випробувати:

  • Підвищення рівнів енергії
  • Здорова шкіра і волосся
  • Зменшені ознаки передчасного старіння
  • Здорова імунна система

Якщо ви один з 40% дорослого населення, які хотіли б отримати харчові переваги брокколі без того, щоб вживати його в їжу, то ви знаходитеся на вірному шляху, так як існує альтернатива до їжі брокколі кожен день, і це називається Truebroc®

Альтернатива щоденного вживання в їжу брокколі!

Truebroc® – це запатентована, висококонцентрованих поживна формула багата глюкорафанін з насіння брокколі. Вперше були виявлені антиоксидантні властивості глюкорафаніну з брокколі вченими з (JHU), і його унікальні властивості можна встретітьв різних харчових добавок, наприклад, OncoPLEX і OncoPLEX ES, XYMOGEN®.

Кількість глюкорафаніну в брокколі може варіюватися через різних показників, наприклад де він виріс і яку частину рослини вживають (квітки, стебла, пагони, насіння, суцвіття і т.д.), це важливо знати, що б розуміти які добавки або інші джерела харчування для Вас прийнятні. Насіння брокколі для Truebroc® в вирощують в Каліфорнії і видобувається глюкорафаніну водний екстракт з повним оперативним контролем від поля до готового продукта.Одна капсула Truebroc®, містить від 30мг глюкорафаніну, що дорівнює змісту глюкорафаніну в половині головки брокколі.

Альтернатива ежедневному употреблению в пищу брокколи!

Truebroc® – это запатентованная, высококонцентрированная питательная формула богатая глюкорафанином из семян брокколи. Впервые были выявлены антиоксидантные свойства глюкорафанина из брокколи учёными из (JHU) , и его уникальные свойства можно встретитьв различных пищевых добавок, например, OncoPLEX и OncoPLEX ES, XYMOGEN®.
Количество глюкорафанина в брокколи может варьироваться из-за различных показателей, например где он вырос и какую часть растения употребляют (цветки, стебли, побеги, семена, соцветия и т.д.), это важно знать, что бы понимать какие добавки или другие источники питания для Вас приемлемы. Семена брокколи для Truebroc® в выращивают в Калифорнии и добывается глюкорафанина водный экстракт с полным оперативным контролем от поля до готового продукта.Одна капсула Truebroc®, содержит от 30мг глюкорафанина, что равно содержанию глюкорафанина в половине головки брокколи.

CLOSE
Add to cart

×