Основні фактори, які впливають на виробництво DAO та на рівень гістаміну:
by seo_admin
Бактеріальне розростання тонкої кишки (SIBO). Одним з важливих способів контролю гістаміну і запобігання непереносимості гістаміну є приділення уваги пробіотикам. Деякі…
9 правил вибору риб’ячого жиру
by seo_admin
Риб'ячий жир є одним з кращих джерел омега-3 жирних кислот, таких як ейкозапентаєнова кислота (EPA) і докозагексаєнова кислота (DHA). Омега-3…
ЗДОРОВА ПЕЧІНКА-ЗДОРОВИЙ ОРГАНІЗМ!
by seo_admin
Печінка є вашою центральною системою детоксикації, що відповідає за фільтрацію з вашої крові токсинів та інших шкідливих речовин. Вона також…
Що таке колаген?
by seo_admin
Колаген - білок, що міститься в нашому організмі, який допомагає зв'язувати клітини і тканини разом. Він міститься в наших кістках,…
Хронічний стресс і як його подолати, особливо в такий важкий період для нас Всіх!
by seo_admin
Коли людина лицем до лиця зустрічається з можливою загрозою, наприклад, з великою собакою,гіпоталамус запускає сигналізацію в тілі. За допомогою комбінації…
Переваги вітамінів групи В для вашого здоров’я і благополуччя
by seo_admin
Вітаміни групи В, включаючи вітаміни В1, В2, В5 і В6, відіграють роль у виробленні клітинної енергії. Вітамін B3 бере участь…